Keukens in alle stijlen en uitvoeringen

Wat uw smaak ook is, Badhuis Keukens levert de keuken die past bij u en uw woning. Van strak wit tot klassiek hout, van landelijk en kleurig tot industrieel: elke keuken is van degelijke Duitse topkwaliteit, voorzien van de beste apparatuur. Zo voelt u zich in uw nieuwe keuken een echte keukenprins(es).

Beckermann Keukens

Badhuis Keukens is exclusief dealer van Beckermann Keukens: zeer fraai vormgegeven, degelijke Duitse topkwaliteit. Elke Beckermann keuken is uniek: veelzijdig maatwerk op basis van jouw persoonlijke wensen. En daarbij is bijna alles mogelijk. Zo kunt u kiezen voor extra brede fronten tot wel 1,80 meter, frontoverstekken, frontverlengingen en extra grote deuren. De apparaten worden tot op de centimeter nauwkeurig geplaatst, voor optimale ergonomie tijdens het koken.

Functie krijgt vorm

Functie krijgt vorm in uw Beckermann keuken. De keuze in materialen, kleuren, stijlen en grepen is zeer ruim. Ook zijn er diverse verrassende oplossingen voor interieurorganisatie en opbergruimte. Zo benut u de ruimte in uw nieuwe keuken optimaal. En wat te denken van de verlichting? Die is sfeervol en biedt toch voldoende zicht op lekker te kunnen werken in uw nieuwe keuken.

Pronorm Keukens

Pronorm keukens staan ​​bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, tijdloos design en
innovatieve functionaliteit. Met een focus op Duits vakmanschap en nauwgezette
aandacht voor detail, biedt Pronorm een breed scala aan keukenstijlen. Of u nu op
zoek bent naar een strakke en minimalistische keuken of een warme en gezellige
ruimte. Pronorm biedt maatwerkopties om aan de individuele wensen en behoeften
van elke klant te voldoen.

Esthetisch en praktisch in gebruik

Als exclusieve dealer van Pronorm keukens garanderen wij de perfecte balans tussen esthetiek en praktisch gebruiksgemak. Hierdoor wordt uw keuken niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel in het dagelijks leven. De ontwerpen zijn gericht op het maximaliseren van de beschikbare ruimte, met slimme opbergoplossingen, ergonomische indelingen en handige functionaliteiten. Bovendien worden hoogwaardige materialen gebruikt die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en gemakkelijk te onderhouden zijn, waardoor Pronorm keukens zowel duurzaam als praktisch zijn voor langdurig gebruik.

Apparatuur van gerenommeerde A-merken

Wilt u in uw keuken de mooiste apparatuur? De nieuwste high-tech snufjes of gewoon een basic uitvoering met apparatuur waarvan u vele, vele jaren plezier hebt? Bij Badhuis Keukens hebt u keuze uit apparatuur van alle bekende A-merken. Wij leveren veelvuldig apparatuur van onder meer Bosch, Siemens, Neff, Atag en Pelgrim. Daarnaast is apparatuur van alle merken leverbaar, wat u maar wenst.

Werkbladen, diverse leveranciers

In werkbladen bieden wij u zeer ruime keuze in materialen, kleuren en stijlen. Van natuursteen tot aluminium, van beton tot hout en van composiet tot kunststof, alles is mogelijk. Elk soort materiaal heeft kenmerkende eigenschappen. Wij adviseren u graag over het werkblad dat het best past bij het dagelijks gebruik en de stijl van de keuken.