Stap voor stap op weg naar uw droomkeuken

De werkwijze van Badhuis Keukens

Een nieuwe keuken koopt u niet zo maar. Het is een beeld- en sfeerbepalend onderdeel van uw woning, dus daar mag u gerust even goed over nadenken. Daarvoor krijgt u bij ons alle ruimte en gelegenheid. U hoeft niet direct beslissingen te nemen. Bij ons stelt u stap voor stap uw nieuwe droomkeuken samen.

Kom binnen in onze showroom en voel u welkom

Loop gerust eens bij ons binnen zonder afspraak. Kijk vrijblijvend rond in onze showroom, doe inspiratie op en vraag ons gerust om advies. Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we graag even kennis.

Wij komen bij u langs

Hebt u zich georiënteerd en hebt u interesse in een keuken van Badhuis Keukens? Dan maken we graag een afspraak om bij u thuis langs te komen. Zo proeven wij de sfeer van de woning en het interieur en kunnen we gelijk kijken wat de indeling en afmetingen van de keukenruimte zijn. Ook gaan we in gesprek en luisteren heel goed wat uw gebruikerswensen zijn. Zo kunnen we ons een goed beeld vormen van de indeling van uw nieuwe keuken.

Eerste afspraak in onze showroom

Aan de hand van wat we bij u thuis hebben gezien, gehoord, gemeten en besproken, maken wij een eerste schetsontwerp. We nodigen u uit om na enige tijd met ons een afspraak te maken in onze showroom. We bespreken de indeling, kleuren, stijl, soorten grepen, materiaal en kleur van het werkblad en de gewenste apparatuur. Zo gaan we het ontwerp met u bespreken en helemaal finetunen. Alle gewenste aanpassingen zijn uiteraard mogelijk.

Tweede afspraak in onze showroom

Aan de hand van het schetsontwerp en de aanpassingen en aanvullingen naar aanleiding van onze eerste afspraak, maken wij een 3D-ontwerp. Dit ontwerp is tot in detail levensecht, zodat u een uitstekend beeld krijgt van uw nieuwe droomkeuken. Aan de hand van dit 3D-ontwerp maken wij een complete, duidelijke offerte. Ook nu zijn er nog aanpassingen mogelijk. Hebt u toch nog best veel aanvullende wensen of aanpassingen? Ook dat is geen probleem, dan plannen wij gewoon een extra afspraak in.

Montage van de keuken

Na goedkeuring van ontwerp en offerte tekent u pas in deze fase de koopovereenkomst. Na ondertekening, bestellen wij de onderdelen bij onze leveranciers. Zodra bekend is wanneer alle materialen binnen zijn, maken wij een afspraak om de nieuwe keuken te komen monteren. Zo nodig verwijderen wij ook uw oude keuken, voeren we installatietechnische werkzaamheden uit en stucadoren de wanden.

Uw nieuwe droomkeuken is klaar voor gebruik

Wij leveren uw nieuwe droomkeuken gebruiksklaar op. U kunt zo aan de slag. De oplevering gebeurt uiteraard persoonlijk. Daarbij zijn wij pas tevreden als u het bent. En zijn er in de tijd na de oplevering nog vragen of wensen? Dan staan wij met uitstekende after-sales en service voor u klaar.

Inspiratie opdoen uit een wereld aan keukens?

Neem hieronder alvast een voorproefje of kom langs in onze showroom! Wilt u zeker weten dat wij ruim tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak.

Plan uw afspraak