Komt u er niet uit? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Een keuken koopt u niet iedere dag. Omdat er veel bij komt kijken zit u mogelijk met verschillende vragen. Om deze reden hebben wij de 
meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet.

U bent altijd welkom voor inspiratie, voor een adviesgesprek werken wij op afspraak zodat wij de tijd kunnen nemen om u wensen door te spreken.  

Bouwtekeningen indien aanwezig, anders eerst uw eigen maten (bij twijfel komen wij langs) en foto’s. 

Dit is afhankelijk van uw uitgezochte keuken, type fronten, werkblad en beschikbaarheid apparatuur. U kan globaal uitgaan tussen de 5 en 12 weken. 

Dat wij uw oude keuken demonteren en afvoeren, leidingwerk aanpassen inclusief meterkast, stukwerk montage keuken en desgewenst schilderwerkzaamheden. 

 Wil je weten hoeveel energie en water je kunt besparen, en wat dit betekent voor jouw portemonnee? Doe dan de Bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen  

https://www.quooker.nl/bespaarcheck

In samenspraak wordt kort na het aankoopgesprek een afspraak gemaakt voor het inmeten van de keukenruimte. Afhankelijk van de situatie is dit kort na het aankoopgesprek of zodra de keukenruimte gereed is om in te meten. Voordat je een keuken kunt bestellen moet deze zijn ingemeten. Om de levering en montage soepel te laten verlopen dient het inmeten binnen drie weken na het aankoopgesprek plaats te vinden.

Dat is geen probleem. U Kunt uw nieuwe keuken nog aanpassen totdat deze door ons is ingemeten. Na het inmeten zal de bestelling worden gecontroleerd en geplaatst.

Nee u hoeft geen aanbetaling te doen, u betaalt bij aflevering van de keuken. U krijgt een factuur van ons waar op u de betaling in orde kan maken. 

Inspiratie opdoen uit een wereld aan keukens?

Neem hieronder alvast een voorproefje of kom langs in onze showroom! Wilt u zeker weten dat wij ruim tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak.

Plan uw afspraak