De service & garantie van Badhuis Keukens

Bij Badhuis Keukens koopt u een keuken van topkwaliteit. En daar staan wij voor, daarom geven wij garantie op onze werkzaamheden. Wij gebruiken alleen de beste materialen en inbouwapparatuur. Op verschillende onderdelen krijgt u fabrieksgarantie. Hieronder leest u meer.

Service-aanvraag doen

Wilt u een service-aanvraag doen? Vul onderstaand formulier in, dan regelen wij het voor u.

Voeg hier bestand toe
Maximale grote bestand 24MB
Hier kan u mogelijke opmerkingen plaatsen.

Garantie op je nieuwe keuken

Bij Badhuis Keukens leveren wij exclusief keukens van het Duitse topmerk Beckermann. Beckermann Keukens staat voor kwaliteit en geeft daarom maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op alle keukens. De werkbladen die wij leveren zijn afkomstig van diverse leveranciers. De fabrieksgarantie die u hierop krijgt, is afhankelijk van de garantievoorwaarden van de betreffende fabrikant.

Fabrieksgarantie op inbouwapparatuur

Wij leveren complete keukens met inbouwapparatuur van alle gewenste merken. Wij werken veelal met inbouwapparatuur van de gerenommeerde A-merken Bosch, Siemens, Neff, Atag en Pelgrim. Al deze merken geven uitstekende fabrieksgarantie.

Zelf een service-aanvraag doen of …

In veel gevallen is het gemakkelijkst om een service-afspraak rechtstreeks met de betreffende fabrikant te maken. Dan kunt u agenda’s direct op elkaar afstemmen en snel een passende datum en tijdstip voor de service-afspraak vastleggen.

… wij regelen de service-aanvraag voor u

Badhuis Keukens staat altijd voor u klaar met hulp en service. Wilt u toch liever dat wij de afspraak voor u inplannen, dan doen wij dat graag voor u. Vul onderstaand serviceformulier in, dan nemen wij u de zorg volledig uit handen.

Garantie op de werkzaamheden

Onze vakkundige monteurs installeren de keuken volledig bij u thuis. Desgewenst verzorgen zij ook aanvullende werkzaamheden, zoals installatiewerk en stukadoren van keukenmuren. Badhuis keukens geeft garantie op al deze werkzaamheden. Deze garantie is vastgelegd in de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) van Techniek Nederland. Hiermee hebt u zekerheid dat wij ook staan voor al ons montage- en installatiewerk.