Rechte open keuken in Nieuwe Pekela
Terug naar Projecten

Een sfeervolle rechte open keuken voor de familie Bakker-Blaauw

  • Oude Pekela
  • Rechte open keuken

De Familie Bakker-Blaauw realiseerde dat ze toe waren aan een nieuwe keuken toen hun champagnekleurige klassieke keuken begon af te bladderen. Ze zagen dat de keuken echt af was, en besloten direct om alles aan te pakken. De ouderwetse keuken moest omgetoverd worden tot een moderne keuken, en het duurde niet lang voordat de familie besloot dat Badhuis Keukens daarbij het beste kon helpen. Na online wat inspiratie op te hebben gedaan wisten ze precies wat ze wilden: een greeploze, zwarte, strakke keuken. 

Advies voor nieuwe keuken 

Henk Jan heeft de familie van meerdere 3D-tekeningen voorzien en kon veel advies leveren betreffende de licht strips in de kasten en LED-strips in de lades. Zo konden we familie Bakker-Blaauw een keuken leveren die perfect binnen hun kostenplaatje paste. Omdat we op maat gemaakte keukens leveren, konden we de angst over de kleine ruimte van de oude keuken wegnemen. Met name het advies over de indeling van de kasten en lades kon de familie erg waarderen. Badhuis Keukens heeft grote, diepe lades met LED-strips laten installeren, waardoor alles in de zwarte lades eenvoudig te zien is. 

Hart van het huis

Omdat familie Bakker-Blaauw hun keuken echt als het hart van het huis zagen, heeft Badhuis Keukens ervoor gezorgd dat ze alle ruimte hebben om etentjes met vrienden te organiseren. Zo hebben we een stoomoven en een combimagnetron geplaatst en is er ook een grotere koelkast bijgekomen, waar alle weekboodschappen nu met gemak in passen. Daarnaast zit de afzuiging in de inductieplaat en beschikt de familie nu ook over een Quooker Flex-kraan. Na het koken kan alle vaat in de zeolith vaatwasser, die alles perfect schoon én helemaal droog maakt.


Uitgelicht: de zeolith vaatwasser

Een brandschoon servies is tegenwoordig bijna vanzelfsprekend, maar een perfect droog resultaat blijft een uitdaging. Dankzij het innovatieve Zeolith®-droogsysteem in de vaatwassers van Siemens, geniet je nu van ongeëvenaarde voordelen. Met de Zeolith®-technologie kunnen Siemens vaatwassers aanzienlijk energie besparen. Echter, het meest indrukwekkende aspect van de Siemens vaatwassers met Zeolith® is hun exceptionele droog- en glansprestaties. Of het nu gaat om delicaat glaswerk, hoogwaardig porselein, roestvrijstalen pannen of zelfs kunststof kommen en bakjes, Siemens vaatwassers met Zeolith® leveren altijd een vlekkeloos resultaat.

Familie Bakker-Blaauw aan het woord

De Familie Bakker-Blaauw is zeer te spreken over de samenwerking met Badhuis Keukens: “Ga naar Badhuis Keukens en je wordt supergoed geïnformeerd. Ze denken heel goed mee. Henk Jan weet heel goed welke mogelijkheden er zijn, wat er op de markt is en komt. Er wordt veel tijd voor je genomen. Door de tekeningen kregen we goed inzicht in hoe het ging worden. Het was wel spannend of alles vanuit de oude keuken wel zou passen, maar dat viel heel erg mee. Henk Jan geeft eerlijk aan wat hij mooi vindt, maar liet de keuzes bij ons. We kregen zeer eerlijk en goed advies.”