Hoekkeuken Winschoten
Terug naar Projecten

Op maat gemaakte keuken in Winschoten

  • Winschoten
  • Hoekkeuken

De keuken van de familie Kruizinga in Winschoten begon door de jaren heen tekenen van slijtage te vertonen. Hoewel de lichte, roomwitte keuken voorheen voorzien was van hoge kasten en laden, begon het materiaal langzaam af te brokkelen. Met de toenemende leeftijd van de familie groeide ook de behoefte om de kasten lager te plaatsen, waardoor ze niet langer op trapjes hoefden te staan om bij hun spullen te komen. Aanvankelijk twijfelden ze over de haalbaarheid van een renovatie, maar dankzij aanmoediging van hun kinderen besloten ze onze showroom te bezoeken.

Geïnspireerd door onze showroom

Na verschillende bezoeken aan andere showrooms gaf de voorkeur van de familie Kruizinga toch de doorslag voor Badhuis Keukens, vanwege de nabijheid van een betrokken aanspreekpunt. In onze showroom werden ze aangetrokken door een bijzondere kleur: parelgrijs. Dit werd het startpunt voor het samenstellen van hun droomkeuken.

Geen enkele wens was te uitdagend voor ons. Ze wensten onder andere dat de magnetron op een lagere hoogte zou worden geplaatst in plaats van ingebouwd, met een klepkast. Daarnaast wilden ze een ruime kookplaat en voldoende werkruimte achter de kookplaat. Ook wilden ze graag een speciale lade voor kruiden, wat we voor hen hebben gerealiseerd.

Badhuis Keukens leverde uitstekend maatwerk

De familie Kruizinga hechtte veel waarde aan een keukentafel, waar ze 's ochtends in de zon van een kopje koffie kunnen genieten en de krant kunnen lezen. Daarom leverde Badhuis Keukens een op maat gemaakte keukentafel die perfect in de beschikbare ruimte paste. Ze waardeerden vooral het feit dat ze zelf keuzes konden maken, waarbij Henk Jan hen deskundig adviseerde en begeleidde.

Keukenapparatuur

Verder wensten ze een Quooker-kraan, een inductiekookplaat, een afzuigkap en een magnetron met liftdeur. Aangezien de familie Kruizinga dol is op koken en bakken, kozen we de perfecte apparaten voor hun nieuwe keuken.

Familie Kruizinga aan het woord

De familie Kruizinga is zeer tevreden over de samenwerking met Badhuis Keukens: "We hebben onze wensen met Henk Jan besproken en uitgetekend, en zo kwam onze droomkeuken tot stand. We waren meteen blij met het resultaat. Doordat ik wat kleiner ben, vind ik het fijn om aan het kookeiland te werken of er spullen op te zetten. We hebben nu meer ruimte en ik kan alles veel makkelijker pakken. Ik hou van koken en bakken, dus de Quooker-kraan is echt fantastisch. We hebben nu direct kokend water uit de kraan, wat heel handig is tijdens het koken en vooral bij het afwassen."