Moderne Eiken Keuken in Appingedam van de Familie Schuitema
- Appingedam
- Moderne Eiken Keuken
Al ruim 32 jaar woont de familie Schuitema in Appingedam, genietend van alle handige voorzieningen op loopafstand. Hoewel het een fijne plek is om te wonen, was het tijd voor verandering in hun huis. De crème witte keuken met een houten keukenblad had dienstgedaan voor ruim 30 jaar. Er ontstond een wens naar een nieuwe keuken. Specifiek waren ze op zoek naar een moderne eiken keuken.
De traditionele, overweldigende keukenzaken voelden niet helemaal juist aan voor de familie. Ze waren op zoek naar een plek waar ze voldoende keuze hadden, maar niet werden overspoeld door te veel verschillende keukens. Na een grondige zoektocht op Google, kwamen ze uit bij Badhuis Keukens. De positieve reviews en de uitstraling van deze keukenzaak gaven hen direct een goed gevoel.
Soke keukenblad & Blond Eiken fronten
Bij binnenkomst werden ze aangenaam verrast. De sfeer was gemoedelijk en je kon op je gemak rondkijken. Dit was de perfecte plek om in gesprek te gaan en te ontdekken of een prachtige houtlook keuken ook tot de mogelijkheden behoorde. Mevrouw Schuitema gebruikte Pinterest om zich te laten inspireren voor het keukenblad. Hierdoor ontstond er een duidelijk beeld van hoe hun droomkeuken eruit moest zien. Uiteindelijk is er gekozen voor een natuurstenen keukenblad in de kleur “soke” en keukenfronten in blond eiken.
Tijdens het adviesgesprek met Henk-Jan kreeg de familie Schuitema een goede aanbeveling: een inductiekookplaat van Bosch. Dit advies was precies wat ze zochten. De inductiekookplaat is gemakkelijk schoon te maken met een microvezeldoek en kan vervolgens streeploos worden nagedroogd met een Jemako droogdoek. Bovendien is de kookplaat naadloos geïntegreerd in de keuken, waardoor er geen vuilresten achterblijven.
Apparatuur afgestemd op het gebruik
Op basis van het gebruik van de keuken heeft de familie Schuitema ervoor gekozen om een combimagnetron te nemen. Ze merkten dat ze slechts af en toe een cake bakten, broodjes afbakken of een pizza opwarmden, waardoor een (stoom)oven niet nodig was. Ze hielden vast aan het motto "wat je niet gebruikt, hoef je ook niet te hebben". Dit benadrukt het belang om van tevoren goed te kijken naar het gebruik van de keuken.