Landelijk Moderne Keuken Grolloo
Terug naar Projecten

Landelijke Modern Chique Keuken in Grolloo

  • Grolloo
  • Landelijk Modern

In Grolloo heeft Badhuis Keukens deze prachtige Modern Chique Landelijke keuken mogen installeren bij de familie Eefting. Ze wilden graag een nieuwe keuken, omdat de ruimte hiervoor een bedrijfskeuken was die was aangesloten op de privékeuken. De muren konden er niet tussenuit gehaald worden, omdat de ruimte zakelijk gebruikt werd.

Na wat bladeren door het tijdschrift Landelijk Wonen had de familie Eefting al een helder beeld van hun droomkeuken: landelijk modern, met donkere kleuren en houten balken. De keuken moest een kookeiland hebben die uitzicht bood over hun prachtige tuin. Het voornaamste was een keuken die tussen de woonkamer en de keuken zit, zodat ze altijd betrokken zijn bij vrienden en familie die in een van beide ruimtes zitten.

Fijne samenwerking met Henk Jan

Vanwege hun goede contact met Henk Jan, was de keuze snel gemaakt om langs te komen in de showroom. De familie Eefting was vooral blij dat ze alles op basis van hun wensen uit konden zoeken, en zo samen met Badhuis Keukens hun droomkeuken konden realiseren.

Nadat er een 3D-keukenontwerp was gemaakt voor de keuken, hielp Henk Jan ook met de planning van de verbouwing. Zo wisten de partners precies wat er per week klaar moest zijn om de keukenrenovatie in goede banen te plannen. Badhuis Keukens heeft ook de vloer met vloerverwarming mogen leggen bij de familie Eefting. De plavuizen zijn makkelijk in onderhoud.

3D-keukenontwerpen

Daar houdt het natuurlijk niet op. De familie Eefting heeft veel advies gekregen betreffende de inrichting van de keuken. Zo zijn ze erg tevreden over de keukenapparatuur - waaronder een ingebouwde steamer en oven -, het handdoekenrekje en de prullenbakken met vier bakken in de keuken. Omdat de keuken helemaal doorloopt tot aan de vloer, kan de familie elke keer genieten van het strakke, greeploze design van hun prachtige keuken.

‘We zijn ontzettend blij met het kookeiland. Je kunt eromheen lopen en het is echt een open ruimte naar de tuin’, laat de familie Eefting weten. ‘Je staat nu niet met je rug naar de rest. De keuken is echt het middelpunt van de woonkamer geworden. 

Keukenapparatuur

De familie had een aantal wensen over de keukenapparatuur dat ze graag bij hun droomkeuken wilden. Ook op dat gebied kon Badhuis Keukens de familie van advies voorzien. De keuken bevat een zeoliet vaatwasser, een Quooker-kraan, een stoomoven, diepe en grote lades, inductiekookplaatzones en een tip-on kast. ‘De beleving van het koken is op die manier heel anders geworden’, zegt de familie. ‘Alles heb ik bij de hand. Ik kijk uit op de tuin en alles is veel leuker geworden.’

Tip van de familie Eefting!

"Ons advies is om inspiratie op te doen in bladen, magazines en woonprogramma’s en dan naar de showroom van Badhuis Keukens te gaan. Laat Henk Jan een 3D-ontwerp maken, zodat de keuken helemaal naar jouw wens wordt."