Terug naar Projecten

Blond Eiken keuken in Spijk

  • Spijk
  • Moderne Blond Eiken keuken

In Spijk hebben wij onlangs met trots deze Blond Eiken keuken opgeleverd. Dit project omvatte een uitgebreid scala aan werkzaamheden, allemaal onderdeel van ons totaalpakket. Dit omvatte niet alleen het demonteren van de oude keuken, het verwijderen van de oude tegelvloer, en het stucen van de wanden, maar ook installatie werkzaamheden, het aanbrengen van een nieuwe cementdekvloer en het plaatsen van de nieuwe tegelvloer. Uiteindelijk volgde het plaatsen en installeren van de nieuwe keuken.

Ontdek onze werkwijze

Keukenwerkblad 

Het kloppende hart van deze keuken is het indrukwekkende Neolith 60924 Calatoroa werkblad. Met zijn elegante uitstraling, duurzaamheid en praktische eigenschappen is het niet alleen een prachtig werkblad, maar ook een functioneel werkoppervlak. 

Het Neolith Calatorao Keramiek keukenblad is vervaardigd uit hoogwaardig porselein. Dit materiaal staat bekend om zijn uitstekende eigenschappen, waaronder 100% antibacteriële werking, ongevoeligheid voor krassen, en waterdichtheid. Het keukenblad is bestand tegen hoge temperaturen en vuur, wat bijdraagt aan een veilige en duurzame keukenomgeving. Een opvallend kenmerk van Neolith is dat het gemaakt is van uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen, waardoor het een duurzame keuze is. Bovendien is het keukenblad volledig recyclebaar.

Greeploze Blond Eiken keukenfronten

De keukenfronten, uitgevoerd in blond eiken en greeploos design, zorgen ervoor dat de keuken een moderne uitstraling krijgt. 

Bosch keukenapparatuur voor culinair genieten

De keuken in Spijk is voorzien van hoogwaardige Bosch-apparatuur. De Bosch I8 Bakoven met magnetron en ecoclean, de Serie I8 inductiekookplaat met flexzones en de Serie I4 afzuigkap met touchcontrol.

Slimme kookplaat: Bosch i8 Inductiekookplaat 

Deze slimme kookplaat biedt 5 handige functies: DirectSelect Premium, FlexInduction, PerfectFry-sensor, Move Mode en Power Boost. Met DirectSelect Premium, het intuïtieve bedieningspaneel, heeft u volledige controle. Het brede ontwerp en duidelijk leesbare teksten maken de bediening eenvoudig, waardoor u met één aanraking moeiteloos kookzones, vermogensstanden en andere functies kunt selecteren. FlexInduction stelt u in staat twee zones te combineren tot één gelijkmatig verhitte zone. De PerfectFry-sensor voorkomt aanbranden door continu de temperatuur in de pan te controleren. Met Move Mode wordt uw kookplaat in drie zones verdeeld, elk met een eigen vooringestelde kookstand. Tot slot biedt de Power Boost-functie tot wel 50% meer vermogen voor een snellere bereiding.

Een technisch culinair wonder: de Bosch i8 Bakoven met Magnetron

Nog meer gebruiksgemak met de Bosch bakoven, voorzien van de revolutionaire Digital Control Ring. In plaats van traditionele draaiknoppen, biedt deze innovatieve bedieningsfunctie met slechts één vinger moeiteloos naar alle gewenste instellingen. De informatieteksten binnen de Digital Control Ring begeleiden u stap voor stap voor alle programmaopties. 

Maar dat is niet alles. De oven is uitgerust met een Air Fry functie, waarmee u niet alleen knapperige aardappelchips kunt maken, maar ook gezonde snacks van verse groenten. Met de Oven Assistent, verbonden via de Home Connect-app, krijgt u gepersonaliseerde suggesties voor de meest geschikte instellingen en programma's. Bovendien biedt de Assist-functie de geruststelling dat je gerechten perfect gaar zijn, met automatische uitschakeling en meldingen via de Home Connect-app. Maak van koken een moeiteloze en plezierige ervaring met de Bosch bakoven.