Topkwaliteit keukens van A tot Z

Zoekt u een nieuwe keuken? Wilt u topkwaliteit in stijl, kleur en functionaliteit die optimaal bij u past. En wilt u dat het van A tot Z voor u wordt geregeld? Dan bent u bij Badhuis Keukens aan het juiste adres. Bij ons vindt u het complete pakket, inclusief uitstekende begeleiding, advies, service en after-sales. We nemen u bij de hand om stap voor stap te komen tot de realisatie van uw nieuwe droomkeuken.

Een korte historie van ons bedrijf

Bij Badhuis Keukens zijn we trots op onze geschiedenis. We begonnen in 2000 als showroom voor complete badkamers, maar inmiddels hebben we ons aanbod uitgebreid met topkwaliteit keukens. Hieronder leest u meer over onze historie.  

2000: de start

Henk Jan Beishuizen richt samen met een 
compagnon in Scheemda zijn eigen tegelzet-
bedrijf op. 

2004: de showroom

Op de hoek van de Badhuislaan en Stationsstraat in Scheemda opent ons bedrijf een badkamer- showroom. In eerste instantie is dit een showroom met tegels en sanitair, al snel breiden we dit uit met een presentatie van complete badkamers. Ons aanbod en de straat waar we zijn gevestigd zijn inspiratie voor onze nieuwe naam: Het Badhuis Tegels & Sanitair.

2007: de verhuizing

Ons bedrijf groeide in enkele jaren snel. Het pand in het centrum van Scheemda werd te klein. Op het bedrijventerrein aan Lutkelant kochten we een kavel en bouwden ons nieuwe, ruim opgezette bedrijfspand van achthonderd vierkante meter, waarvan vijfhonderd vierkante meter showroom.

2010: Sanidrome

Voor verdere professionalisering van onze marketing, schaalvoordelen bij inkoop en andere collectieve voordelen sluiten wij ons aan bij Sanidrome. Dit is een coöperatieve vereniging van zelfstandige badkamerondernemers. Ons bedrijf heet vanaf dat moment Sanidrome Het Badhuis.

2020: Keukens

Al langer leeft bij ons de wens om ons aanbod uit te breiden met keukens. Door dagelijkse drukte bleef deze wens op de plank liggen, maar toen onze showroom vanwege de corona-lockdown gesloten moest blijven, gaf dit ons de gelegenheid om onze showroom uit te breiden met keukens. Het bleek een schot in de roos, want vanaf het moment dat we weer open mochten, konden we weer vol aan de bak en maakte ook Badhuis Keukens een snelle groei door.

Maak kennis met het team van Badhuis Keukens

Bent u benieuwd wie er bij Badhuis Keukens werken? Wij stellen graag ons team aan u voor. Bij ons vindt u ervaren keukenadviseurs die met veel enthousiasme en deskundigheid voor u klaar staan. Onze medewerkers hebben een passie voor keukens en interieur en weten als geen ander hoe zij uw wensen kunnen vertalen naar een perfect keukenontwerp. Of u nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of klassieke keuken, wij hebben de expertise in huis om u te adviseren. Maak kennis met ons team. 

Henk Jan Beishuizen

Eigenaar

Ina Gort

Verkoopadviseur

Ineke Bontsema

Administratie

Niels Bange

Monteur

Martijn Molenkamp

Monteur

Sander Krol

Monteur

Martin Burema

Tegelzetter/Monteur

Tim Beishuizen

Weekendhulp

Jantine Kuipers

Backoffice medewerker